Wednesday, 26 June 2013

Break the Silence


pattern: Water for Elephants by Rose Hiver
yarn: Drops Fable in Berry Dreams and white, 40g and 40g
needles: 2.5mmSocks for my sister-in-law who loves purple in different shades. Truth to be told, I've been knitting these for the last 3 months or so, as the notorious knitting mojo has evaded my completely during this whole hectic, nightmarish year. I guess the teacher training took its toll finally and left me outright exhausted. But on a positive note, I got the degree and can now resume my normal life.

Hopefully there's some people around still reading this blog, despite the lack of posts!

11 comments :

hillanen said...

Aivan ihanat sukat. Mie ainakin oon täällä vieläkin :)

Heidi said...

Onnittelut valmistumisesta (jos luin ja tulkitsin oikein). Ja tuollaisilla sukilla kelpaa rikkoa hiljaisuus. Upeat! Olen kade, että osaat tehdä jotain noin kaunista :) .

Neulisti said...

Tallessa ollaan. Kyllä oonkin miettinyt, mihin hävisit. Nämäkin sukat näyttää ihan uusilta, kun on erilaiset värit kuin muiden toteutuksissa. :)

Lotta said...

Voi kuinka nätit sukat!

Tiina said...

Täällä ollaan ja kaivattukin on! :)
Ihan huiput sukat - respect!

Vyyhti said...

I-ha-nat!

A-L said...

on sinua kuule kaivattukin! ihanat sukat. tosi nätti väritys . Mutta ihan isosti: Onnea tutkinnosta!! Miltäs sielläpäin näyttää töiden suhteen? Onko tarjolla virkoja uusille opettajille? Pidän peukkuja että saat mukavan työpaikan seuraavaksi.

Nuuskis said...

Minäkin ehdin jo ihmetellä miten blogissasi oli niin hiljaista :) Mutta kiva kun tulit takaisin, ja tosi makeet sukat pistit heti ekana näytille! Ja paljon onnea valmistumisesta. Minullakin on kokemusta opettajankoulutuksesta, ja kyllä, sen jälkeen tarvitsee pattereille latautumista. Toivottavasti on mukava ja rentouttava kesä tiedossa!

Matilda Aurora said...

Oi miten kauniit! Ja kiva kun palasit :)

berenike said...

Kiitoksia sukkakehuista ja siis aivan mahtavaa, että olette vielä messissä! On ollut ihan älytön ikävä blogimaailmaa ja blogiyhteisöä! Kiitos myös onnitteluista, jatkan siis vielä yliopistolla, kun riipasen gradun ja touhuskelen itselleni lisää opetettavia aineita :)

Garnhamstern said...

Todella nätit sukat! Nuo ovat myös minun to do-listalla. Blogissani on sinulle muuten tunnustus :)