Monday, 5 November 2012

Stromsoe, Here I Come!


It was supposed to look like this, but I think it rather looks like this (And if you can't see the resemblance, play Half-life and see it attached to someone's head - like two peas in a pod). So needless to say, it'll be frogged and in time, once I'm done with the first part of my training, the candyfloss Manos Silk Blend will become a Skeleton Key.

9 comments :

Tiina said...

Khihi! :D Mä en kyllä näe sitä yhdennäköisyyttä tuohon toiseen linkkaamaasi kuvaan ja myssy näyttää musta ihan kivalta. Toki, jos se omasta mielestä näyttää pahalta, niin ei sitä sitten auta ku purkaa.

Neulisti said...

En mäkään tätä ihan hiffaa, mutten pelaakaan half-lifea. :) Onko vika väreissä vai siinä, että vihreästä osasta tuli niin iso?

berenike said...

Tiina: Joo toi on yleinen ilmiö tosi monissa blogeissa, joku sanoo et nyt meni päin honkia ni ite kattelee et voi kun kiva. :D mut joo, reuhka ei nyt miellytä silmää ja toinen ohje on paljon kivempi.

Neulisti: Vika oikeastaan molemmissa. Noissa väreissä on mun mielestä ehkä liikaa kontrastia ja sen takia toi viuhka näyttää viel isommalta ko mitä se on :)

Emma said...

No eikä näytä :D (Hyi kauheeta nään painajaisia ensi yönä...)

A-L said...

hahaha:-D melkein pelästyin tota toista kuvaa. hui kamala. Mutta samaa mieltä kyllä ettei se ihan orkkikselta näytä. Skeleton Key on varmaan aikas hyvä plan B. Eikun tsemppiä sinne!

Heidi said...

Pientä eroa alkuperäismalliin nähden havaittavissa mutta haittaako se nyt niin... Tuohan on kuin iso vihreä lehti siinä pipon kyljessä. Tosi luonnonläheistä ja trendikästä :) . Joo, itse puran kaikki säälimättä, jos ei mene millilleen niin kuin piti ja Strömsöön malliin.

Purnauskis said...

En minäkään nyt ihan näe yhdennäköisyyttä, mutta tiedän, että kun itsestä joku näyttää nurjalta, niin sitä se sitten on. Hieno pipa minusta silti!

severien said...

hi there, i just stumbled upon your blog via the simple lines shawl pattern.. and i like it here. love your projects, i'm gonna stick around i guess! :)

berenike said...

Emma: Apua, anteeksi painajaisista!

A-L: Taitaapi olla sitten plan C:n aika, ko toi Skeleton Key ei myöskään kolahtanut.

Heidi: Jep, iteki kyl aika surutta pistän purkaen, jos ei nappaa saman tien. Varsinki nyt ko toi on Manosta, ni en kyl halua tuhlata hyvää herkkulankaa omiin mokiin.

Purnauskis: Niinpä, joskus se on kyl niin omien korvien välissä ko ei miellytä joku oma tuotos!

severien: Welcome! Nice to hear you like!