Monday, 15 October 2012

Hey Blogger, Get Stuffed.

I tried to publish a post but Blogger decided to swallow it into the bottomless pit of Internet space. Now I'm pissed off and tired and unwilling to write the whole thing all over again, so here's the long story short:


- Here's my Georgia, made of Tosh
- in size 36", fits my shoulders perfectly, not so much in the waist
- frogging everything up until armpits. [insert f-bomb here]


- Here's my future cowl, as the mornings are getting chilly
- DK weight leftover yarns
- still need more yellow for it, so if you have yellow leftover yarn in DK weight, I could swap it for chocolate, buttons, or sockweight leftovers or even a small skein or two (I'll need something like 20g per colour)

6 comments :

Tiina said...

Äh, purkaminen on karseeta. :(

Mutta tuosta huivikaulurista tulee hieno, tiedän sen jo. :D

Emma said...

No voi kökkö minkä teki. Upean värinen takki kuitenkin!

Anne said...

Beautiful green yarn...:)

Purnauskis said...

Lyhyestä virsi kaunis :) Oi minkä ohjeen olet löytänyt, mainio tapa hävittää lankajämät, pitää pistää tuo ohje muistiin! Ja mikä vihreä ihanuus siellä myös!

berenike said...

Tiina: No niin on! Pistin purkaen eilen ja hampaat vaan natis, ko ärsytti. Kiitos, innolla nyt käyn jämälankojen kimppuun niin sais niitä vähän pois nurkista :D

Emma: No näinpä. Väri on makea kyllä ja yritän neuloa kauheaa vauhtia takkia valmiiks että saisin noin kivan värin käyttöön :)

Anne: Thank you :) the pic doesn't do even justice for the intensity.

Purnauskis: Näinhän se on :) Törmäsin ihan vahingossa tohon ohjeeseen ja oli pakko päästä tekemään sitä :) Saapahan kunnon väriterapiat näin talvea ajatellen.

Anonymous said...

Ihana vihreä juttu siitä on tulossa ja purkaminen maksaa yleensä vaivan takaisin. Kyllähän se usein käy naamaan ja hampaat tirisee, mutta mites se Lassin (& Leevin) isän sanomana meni.. se kasvattaa luonnetta? :D Mikä olisi muuten hyvä suomennos Georgialle, jos George on Yrjö? Yrjötär? Joskus arvoin asiaa.

Jämälankanöttöset on aina jotenkin niin kutsuvan näköisiä!