Saturday, 7 August 2010

Ilmoitusluontoista/ to Whom It May Concern

Vaatteidenvaihtoilta tulossa Lahteen! Lauantaina 21.8.2010 klo 12:00-16:00 Pikkuvesijärvenpuistossa.

"Tuo tullessas, vie mennessäs" - Kaikille avoin ja maksuton vaatteiden kierrätys- ja vaihtotapahtuma.

Paikalle jääneet tekstiilit ja asusteet lahjoitetaan Lahden Kodittomat Kissat Ry:n toiminnan tukemiseksi.

Clothing Swap - an opportunity for guilt-free "shopping" -

supported by Autiotalo

(Autiotalosta hieman enemmän alkavalla viikolla, kun pääsen kyselemään putiikinpitäjiltä, että saanko ottaa liikkeestä kuvia ja blogata niitä. Kyseessä on siis vintage-liike Lahdessa.)

2 comments :

Nöpöstiina said...

Hitsin hyvä idea! Kun olin teini (eli n.25v sitten) äitini järjesti spontaanisti samanlaisen "tuo tullessas, vie mennessäs" tapahtuman meidän 5 kerrostalon (10 rappukäytävän) pihassa. Ensin ihmiset kurkki vaan verhojen välistä, mutta hyvin se sitten lopulta sujui. Itse olin mukana edellisessä taloyhtiössä (siskoni ja yhden naapurin kanssa) puuhaamassa yhteisiin tiloihin "tavaranvaihtohyllyä" joka toimi samalla periaatteella. Mutta tuo vaatehomma oli uusi idea minulle :) Harmittaa kun en itse pääse paikalle.

berenike said...

Näissä tämmöisissä eko-teko-tempauksissa on niin jännää se, että niitä on harrastettu jo jonkin aikaa, kuten kerroit, mutta vasta nyt ne on nousemassa pinnalle!
Näitä clothing swappeja järkätään aika monessa isommassa kaupungissa ja varmasti aika nopeasti saa itsekin ringin pystyyn :) lupaan raportoida tuosta lauantaista, ellei tule mitään dramaattisia esteitä!