Tuesday, 17 August 2010

Florencia


Ihailen sanoinkuvaamattoman paljon ihmisiä, jotka uskaltavat ryhtyä yrittäjiksi omilla ehdoilla ja omintakeisilla, tuoreilla ideoilla. Lahden Florencialle ei voi muuta kuin kumartaa ja niiata kaikenkaikkiaan suurenmoiselle suunnitelmalle ja toteutukselle.Kokonaisilme näyttää niin huolettomalta, mutta samalla täydellisen harkitulta ja tasapainoiselta. Tila on jätetty avoimeksi, mikä luo taivaallisen harmonisen tunnelman (voisin ostosten sijaan istuskella liikkeessä uiskennellen mielenrauhassa ja odottaen inspiraatiota.)Minuun iski heti liikkeen kenkävalikoima, josta poiminkin mukaan viime postauksessa näkyvät korkkarit. Kenkäpaljouden helminä on parit merkkikenkiä, kuten Pradaa ja Marc by Marc Jacobsia (elleivät silmäni pettäneet).

Vaatteet on tarkkaanvalikoituja ja todella hyväkuntoisia, sanoisin, että jo hyvin vaativaan makuun. Liikkeessä liihotellessa tekisi mieli koota itselleen täysi uusi garderobi kenkineen koruineen (sillä kenkien lisäksi koruja on vino pino) ja keinua ulos mukanaan vielä kukkia, aitoon keskieurooppalaiseen tapaan.

Vintagevaatteiden lisäksi Florencia myy Awen vaatteita, jotka täydentävät liikkeen hyvin rauhallista värimaisemaa ja joiden esillepanotapaan suorastaan ihastuin.

- Florencia -
Lahdenkatu 14, 15140 LAHTI

Liike tarjoaa siis yksilöllisten vaatteiden lisäksi kukkia, kukkasidontaa ja tilakoristelua. Florencia nousi ehdottomasti sellaisten lahtelaisten liikkeiden listalle, joita mainostaisin ehdottomasti käymisenarvoisena jos Lahteen tulee turisteloimaan.

Kannattaa käydä katsomassa myös liikkeen sivut, joilta löytyy lisätietoa ja blogi.

2 comments :

Nöpöstiina said...

Mun blogista voisit hakea itsellesi Beautiful Blogger -tunnustuksen, jos vain huolit... Oikeasti pidän blogistasi :)

berenike said...

Tottakai huolin :) se tunnus on kyllä kaunis kohteliaisuus. (vielä kun keksin kuinka hakea sen itselleni)