Tuesday, 10 August 2010

Autiotalo

Mä reppuselässä sinua vien
sä naurat ja sun naurus tukkii koko tien
Dingo: Autiotalo
Lupasin tehdä Autiotalosta koosteen heti, kun saan luvan ja kameran mukaan kaupungille. Eli tässä se tulee!

- Autiotalo
Vintage
Second Hand
Re-styler
Unique Desiqn
vaatteita
asusteita


Liike on todella henkeasalpaava, tulee olo, että ei tiedä mihin katsoa ensimmäisenä, koska joka puolella on jotain katsottavaa. Kuitenkin tavaramäärästä huolimatta kaikki on järkeenkäyvässä järjestyksessä, esimerkiksi suurin osa vaatteista on värien mukaan asetettu rekkeihin. Itseään kiinnostavien tavaroiden etsimisestä on tehty todella helppoa.


Vaatteita löytyy 40-luvulta asti sekä naisille että miehille. Kenkävalikoima on hengästyttävä ja laukkuja löytyy ällistyttävä kavalkadi. (Ihanana yksityiskohtana: kenkien joukosta löytyy kalossit, maailman käytännöllisin keksintö korkkarinaisille heti compeedin jälkeen)


Ihanien tavaroiden esillepanon kruunaa ns. rekvisiitta, kuten vanhat laatikot, sohva ja ah niin ihana hella. Hella oli minusta mielettömän hieno veto!
Kyllä. Nuo ovat hanskoja ja niitä on lisää. Sisäinen Southern Belleni meinasi siirtää tilini tuohon liikkeeseen ihan vain saadakseen kaikki nuo hanskat.


Liikkestää saa loistavaa ja ystävällistä palvelua. Autiotalossa uskaltaa katsella ja hypistellä rauhassa, mutta todellakin myyjältä tohtii kysyä apua, jos mielessä on jotain tarkempaa.

Rautatienkadulla sijaitseva Autiotalo on ehdottomasti torilta lähtiessä 10min kävelymatkan arvoinen. Myytävät tuotteet ovat hyväkuntoisia, tarkoin valittuja ja kuntoonsa sekä laatuunsa nähden oikean hintaisia. Ja mikä parasta: sovituskoppina toimii suljettava alkoviosa liikkeestä, jossa myyjän sanojen mukaan mahtuu vaikka tanssimaan. Ei ahdista.

Autiotalo
Rautatienkatu 4, LAHTI
ti-pe 10-17, la 10-14


2 comments :

Sarppu said...

Voi miten ihana paikka, tollanen pitäisi olla joka vaisen pukeutumishuone :) Hyviä kuvia taasen.

berenike said...

oli niin ihana liike, että ei tiennyt mihin katsoa oikeesti seuraavaksi. Värimaailma oli niin upea!