Sunday, 30 May 2010

Shall I not have intelligence with the earth? Am I not partly leaves and vegetable mould myself.
- Henry David ThoreauKaupasta ostetut salaatit viihtyvät kumman hyvin keittiön ikkunalla.

Basilikaa saan tungettua miltei jokaiseen ruokaan salaatista kastikkeisiin. Parasta se on pizzassa tomaattipureen päälle levitettynä. Yhteen pizzaan menee aika paljon basilikaa, mutta jos kasvattaa sitä omalla ikkunauladalla, niin kyllä ne siitä takaisin kasvaa todella nopeasti. Basilikaa, oliiviöljyä ja vähän pippuria mortelliin ja sitten pizzan päälle.


malli: b13-17 bonnet by DROPS design
lanka: Sirdar Snuggly Baby Bamboo DK, 50g
puikot: 2,5mm

Tämän hilkan teinkin sopimaan sen kietaisumallisen vihreän lastenmekon kanssa, joka oli viime postauksessa Täytyy toivoa, että päähine sopii lapselle, kun minun tietouteni lasten kokojärjestelmästä on jotakin nollan ja hyvin negatiivisen numeron väliltä. Noh, miehen sisko saa todella söpön tiskirätin, jos ei lapsen päähän sovi.

The salads bought from the grocery store thrive on our kitchen window sill.

I can put basil into any food from salads to sauces. At its best it is spread over the tomato puré in pizzas. One pizza requires quite a lot of basil, but if basil is cultivated on the sill, it'll grow back in no time. Basil, olive oil and some peppar into a mortar and then spread on the pizza.

I knitted this bonnet to go with the child's green wrap dress that was in the previous post. Fingers crossed that the hat fits the child, since my knowledge of the children's size system is something between zero and a very negative number. Oh well, hubby's sister is going to have a very fancy dishcloth if the bonnet doesn't fit.

1 comment :

Anonymous said...

Meilläkin salaatit kasvaa hyvin ikkunalaudalla! :)