Wednesday, 9 December 2009

Hulluus hiipii nurkan takaa... pari hassua viikkoa jouluun

Christmas, children, is not a date. It is a state of mind.
~Mary Ellen ChaseJoka vuosi lupailen, etten mene mukaan jouluhulluuteen, missä pitää koristella (pipareita/ikkunat/kortit/pihat/kuusi/pahaa-aavistamattomat lemmikit etc.) ja jos ei ostaa, niin sitten tehdä lahjoja. Mutta tässä sitä taas ollaan. Odottelen Lahteen matkustamista, jotta voin aloittaa kaikella energiallani kasata niitä joululahjoja ja insinöörintaidoillani yrittää vielä piparkakkutaloakin.

Jos olisin ollut kauhean fiksu, olisin aloittanut kaikkien joululahjojen tekemisen viime jouluaaton jälkeen, koska jos jotain vihaan, niin se on deadlinea. Niin monet älykkäästi ennakoivat neulojat ovat kuulemma aloittaneet jo keväästä ja tässä vaiheessa on sitten esiteltävänä erinäisen kokoinen kasa VALMIITA joululahjoja. Voihan ahdistus, kun olisi kanssa ajatellut vähän etukäteen näitä lahja-asioita. Anteeksi kirjallisuuden opettajani, kirjallisuusessee saa nyt jäädä viime tinkaan.

Olen nyt kuitenkin yliopistolla ollessani saanut kasattua jo yhden joululahjan (ihmiselle, joka muuttaa takaisin Suomeen vasta tammikuussa ja joka saa lahjan vasta tammikuussa... Hmmm, missä logiikka?)


malli: hyvin sovellettu kirjoneulekuvio kirjasta Eesti Kindakirjad (Lutsepp, Tammis)
lanka: Sandnes Garn Lanett, 4 eri väriä, n. 25g per väri
puikot: 2,5mm

Tämä oli paniikkiprojekti, kun minulta loppui kesken DROPSin Alpaca, enkä voinut siis neuloa loppuun kauan sitten aloitettuja lapasia. Piti aloittaa jotain muuta, kun addiktina muutuin vähän levottomaksi ja kädetkin tärisivät :D . Neulominen = uusi amfetamiini?
Lapasissa on siis kahta eri vihreää ja kahta eri valkoista, vaikka kamera onkin selvästi eri mieltä. Jos olisin extra-kiltti, niin ehkä Joulupukki toisi minulle tänä vuonna kivan, uuden kameran?

No comments :