Sunday, 29 November 2009

Odottelee jo seuraavaa prokkista...

Tässä on streariinia, eli seuraavan projektin raaka-aineet.Tarkoitus olisi Lahteen päästessä alkaa valamaan uusia kynttilöitä jämästeariinista. Joka talvinen traditio, kun minua harmittaa kaikki se ylijäämä, mitä tällainen intohimoinen kynttilänpolttaminen tuottaa. Olen jo valmiiksi kerännyt Lahteen ihania posliinikuppeja, jotka joku on hylännyt kirppikselle ilman paria, laumaa tai lautasta. Kaikissa on jotain extra-söpöjä kukka- tai ruusukuvia, ah! Ja huomatkaa miten koko steariiniläjä on vaaleanpunainen, syystä X minulla ei ole muun värisiä kynttilöitä kuin pinkkejä.

Oikeasti, onkohan jossain olemassa klinikka, missä hoidetaan kroonista pinkkiriippuvuutta? Vierailin eilen Tampereen kirppareilla ja automaattisesti tsekkasin kaiken vaaleanpunaisen, kunnes sain taas itseäni niskasta kiinni ja taoin päähän, että yhtään pinkkiä välinettä en kotiin enää raahaa.

1 comment :

anna said...

mulla olisi myös haaveena päästä valamaan kynttilöitä. katselin kärkkäisellä jo steariinimassaa, vaikka noita kynttilänjämiäkin olis jonkun verran varastossa.. kerrohan sitten miten onnistui :)