Tuesday, 3 November 2009

Kaikkea muuta tekemistä kuin...

... sitä pakollista. Pitäisi tehdä käännöstä, vääntää latinaa ja englannin kielioppia sekä neuloa yhdelle malttamattomalle humanistille lapaset loppuun, mutta tästä kaikesta huolimatta olen saanut aikaiseksi katsottua elokuvia, neulottua säärystimet ja istuttua koneella takapuoli homeessa. Tätäkö yliopisto on, deadlinen odottamista kylmää hikeä pyyhkien?

Joka tapauksessa sain tehtyä "kaikella sillä vapaa-ajallani" (lukekaa: jolloin minun olisi pitänyt tehdä ihan muita juttuja) pitkät säärystimet, jotta voin jatkaa ohuissa Onlyn housuissa ja kesähameissa tallustelua vielä hieman pidempään. Lankana ah-niin-ihku Mirasolin Sulka, johon tein lähempää tuttavuutta käytyäni Lankaideassa täällä Tampereella. Tajuttoman ihanaa lankaa, mutta ei todellakaan opiskelijan kukkarolle sopivaa. Jospa vaan yrittäisin pysytellä jossakin hieman halvemmassa...


malli: omasta päästä peruspalmikkoa
lanka: Mirasol Sulka, 5 vyyhtiä eli n.250g
puikot: 4,5mm

Voipi olla, että wannabe-tamperelainen on napannut itselleen jostain jonkin sortin taudin. Kurkku tulessa, pääkappale hajalla ja kuumekin taitaa olla nousussa. Olisi kauhean kiva, ettei tämä nyt vaan olisi mitään eläinkunta-flunssaa, koska sen jälkeen kyllä mun "to do" -lista ratkeaa ja räjähtää sairasloman johdosta.

Ryömin nukkumaan, jos sillä saisi tämän olon karkoitettua.


No comments :