Thursday, 12 November 2009

... If tomorrow never comes

IIK!!! Huomenna Suomen kädentaidot 2009 -messut! Tätä on odotettu kuin kuuta nousevaa, tämä on se minun talven kiintopiste, jota varten paastoan ja säästän rahaa. Mutta bussissa istuessani ja myhäillessäni huomista iski yhtäkkiä kauhea what-to-wear-paniikki, kun en ole vielä saanut aikaiseksi neulottua mitään kivaa, joka olisi tarpeeksi lämmintä ja makeen näköistä. Sillä vaikka muut eivät sitä harrastaisi, niin minä ainakin nuuskin tuolla messuilla, että mitä neuleita muilla ihmisillä on päällä. - Esimerkiksi viime vuonna jäi elävästi mieleen ihan järjettömän hieno revontuli-huivi ja vielä niin ihanasta langasta. En kyllä tuolloin uskaltanut vielä kysyä, että mitä lankaa se on (nykyään kyllä olen huomannut knitting-ryhmittymän estottomuuden kysellä tuntemattomilta lankoja, ohjeita jne.)

Ja koska sain kasattua pakkolapaset, niin palkitsen itseni huomenna jollakin kivalla (muutamalla kilolla lankaa/kalliilla kirjalla/kankailla/napeilla/nauhoilla/you name it...). Tässä muuten ne pahamaineiset tapaukset. Harmi, etten laittanut niiden viereen mitään mittasuhteeksi, koska ne ovat todella isot!!! Ja tuo punainen pomppaa tosi kivasti esille vihreää taustaa vasten, vastavärit näemmä RULES.malli: mukailtu "Eesti kindakirjad" by Elo Lutsepp & Irina Tammis
lanka: Novita Nalle Aloe Vera&Jojoba, n.50g?
puikot: 2,75 sukkapuikot

Noista lapasista ei nyt huomaa kuvan perusteella, mutta tuo Nallen pinta on semmoista valkoista nukkaa täynnä :( Ei kovin kiva, taitaapi olla viimeinen kerta, kun käytän tätä lankaa (paitsi tietysti käytän loput noista langoista toisen opiskelukaverini lapasiin). Tosiasiassa noiden lapasten sisäpinta on sotkuinen vain ja ainoastaan yhdestä syystä: en ole ennen kuullut asiasta nimeltä yarn dominance. Kuulin siitä ennen kuin aloitin toisen lapasen ja niinpä toisesta lapasesta tuli paljon siistimpi, mutta tottakai kauheassa kiireessä kuvasin nuo juuri niin päin, että siitä "harjoitteluversiosta" näkyy epätasainen sisäpuoli.

Yarn dominancesta oli Ravelryssa aivan mahtava keskustelu! Jos vielä löytäisin sen, niin linkittäisin... (dam di dam dam, *etsiskelee samalla*)

Anyways, huominen... voi sitä huokausten määrää...

2 comments :

Villasukka said...

Ei sinne messuille kannata mitään kovin lämmintä laittaa... Aamusta on viileää, mutta ihmismassat lämmittävät ja iltapäivällä paistuu :)

berenike said...

juu, muistaakseni viime vuonnakin lähentelin lämpöhalvausta :D täytyy nyt katsoa. voi olla, että päädyn niihin kaikkein käytännöllisimpiin varusteisiin (eli mitkä eivät tartu siellä ihmismeressä mihinkään kiinni ja kevyt kantaa). Kantamusta kun varmaan kertyy ihan muutenkin :D